14 februari – powermiddag

Word jij gezien? Word je op het werk gewaardeerd om jouw capaciteiten? Word je als ondernemers gevonden door de juiste klanten? Krijg jij energie van je sociale netwerk?

Als jij leeft en werkt vanuit je waarden, creëer je een rijk en waardevol leven. Daarvoor moet je je persoonlijke kracht kennen. Dat wat jou uniek maakt. Dat wat het leven van jou en de mensen om je heen rijker maakt. Dat waardoor de mensen jou herinneren. Het gaat erover hoe jij de dingen wil doen en wat jou drijft.

Die waarden gaan we in beeld brengen tijdens de powermiddag. Persoonlijke kracht is namelijk te meten en te vertalen naar kleur. Zo ontdek je wat jouw powertype is, hoe je meer van jezelf kunt laten zien en welke manier van doen bij jou past. Dat levert niet alleen maar zichtbaarheid op, maar ook groei en waardering.

Tijdens de powermiddag sta je oog in oog met jouw nr. 1 kracht. Tijdens de powermiddag ontdek je niet alleen je powerkleur, je krijgt ook een kleurenpalet mee waarmee je jouw waarden uitstraalt. Daarnaast krijg je een rapport over jouw type, mooi beeldmateriaal en volop inspiratie om met jouw superkracht aan de slag te gaan.

Datum: vrijdag 14 februari

Tijd: 14u00-17u00

Locatie: De Smeltkroes, Nijmegen

Je investering: €135,00

Aantal deelnemers: 3 tot 6 personen

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.