16 april: een garderobe om jezelf in te zijn

Wat maakt jou uniek? Waaraan herkennen we jou als geen ander? Dat is wat gezien mag worden. Dat gaan we tijdens deze workshop in beeld brengen. Het is een eerste verkenning van jouw personal brand. Zo ontdek je in welk opzicht je al heel zichtbaar bent en hoe je je uitstraling nog authentieker kunt maken. Het zijn de eerste stappen naar een garderobe waarin jij maximaal jezelf kunt zijn.

Kleuren, stoffen, dessins, je haar, make-up, accessoires, lichaamshouding, je manier van bewegen. Dat zegt allemaal iets over wat jij uitstraalt, wat jij van jezelf laat zien. Tegelijk zegt het ook wat over hoe jij je in je kleding voelt en in je vel zit. Kun jij jezelf zijn in de kleding die je draagt? Wat van jezelf wil jij laten zien aan de buitenwereld? En straal je met je uiterlijk presentatie wel uit wat je wil of wat je denk dat je uitstraalt?

Tijdens deze interactieve workshop leer je wat jij uitstraalt met kleding en ontdek je hoe bijzonder jij bent door de ogen van anderen. Wat zeg je met kleur en hoe kan jij dat inzetten voor meer authenticiteit? Hoe zorg je ervoor dat jij de basis bent voor je garderobe en niet de laatste modegrillen? Je krijgt praktische tips om zelf met je kleding en uitstraling aan de slag te gaan. Zo verken je de mogelijkheden om jezelf op een positieve manier neer te zetten, voor jezelf en voor je zichtbaarheid.

Ja, ik doe mee en meld me nu aan.

Datum: 16 april 14u00-17u00
Aantal deelnemers: 4-8
Kosten: €39,95

3 reacties op “16 april: een garderobe om jezelf in te zijn

 1. Dag Dorine,
  Betekent deze workshop ook dat je wat kleding meeneemt en suggesties krijgt voor veranderingen? Aanpassingen

  Ik hoor het graag.
  Dank en HG Els

  • Beste Els,

   De workshop gaat echt over imago en styling. De vraag die centraal staat is: Wat straal ik uit mijn mij huidige garderobe? En wat kan ik doen om mijn innerlijke kenmerken (nog) meer te vertalen naar de buitenkant? We kijken dus naar wat jou jou maakt en in hoeverre we dat in je kleding terug kunnen zien. Het is ook een mooie manier om te ontdekken hoe mooi je bent door de ogen van een ander, want je krijgt ook veel (positieve) feedback van de andere deelnemers.

   De workshop gaat dus niet specifiek over het (ver-)maken van kleding. Je kunt de tips over je garderobe die je krijgt natuurlijk wel inzetten om je huidige kleding onder de loep te nemen en/of aan te passen. Tijdens de workshop zelf is er geen gelegenheid om kleding te vermaken. Voor naaiworkshops verwijs ik je graag naar de andere tak van mijn bedrijf, Atelier ByDo.

   Hartelijke groeten, Dorine

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.