Bedrijven en ondernemers

Juist in een zakelijke setting is de kleding die je draagt van belang. Je outfit is je visitekaartje, maakt deel uit van je personal branding en communicatie.

Door kleur en kleding slim in te zetten, sta jij op voorsprong. Want een goede outfit helpt je de verbinding met je klant aan te gaan, laat zien dat jij de professional bent en dat jij de juiste mens voor deze klus of dienstverlening bent. En dat is dus niet per se in de vorm van een pak. Bovendien is het ene pak het andere niet. De vorm die jij kiest, is afhakelijk van wie jij bent, wie je tegenover je hebt en de context waarin je elkaar ontmoet. Dat is allemaal te vertalen naar eigenschappen van kleding: materiaal, textuur, contrast, glans, noem maar op. Door dit bewust in te zetten, leer je de taal van kleding te spreken.

Die taal wil je bewust spreken, omdat we kleding allemaal onbewust verstaan. Door inzicht in wat echt bij je past, ga je als young professional vol zelfvertrouwen naar je eerste klantgesprek, weet je als ondernemer de aandacht van je doelgroep vast te houden en versterk je als autoriteit je positie.

De verschillende elementen van kleur en kleding breng ik tot leven in diverse diensten voor bedrijven en ondernemers. Je leert hoe jij kleur en kleding inzet voor zichtbaarheid en succes.

ondernemen

Ondernemer, laat je zien!

Ondernemers weten het als geen ander: je bent niet los te zien van je bedrijf. Want jouw persoonlijkheid maakt dat jij jouw vakgebied op een unieke manier benadert. Maar weten je potentiƫle klanten dat ook? Tijdens deze training brengen we jouw unieke kracht in beeld. Je ontdekt niet alleen met welk powertype jij je persoonlijke kracht zichtbaar maakt. Je gaat ook aan de slag met jouw sleutel voor succes.

Meer weten en aanmelden? Lees verder…
Wil je tegelijk werken aan je (online) imago en je zichtbaarheid vergroten door videomarketing? Meld je dan aan voor de Power Pitch Dag.

Kleding die voor je werkt

Tijdens deze incompany training vertel ik je meer over de taal van kleding en de impact van de eerste indruk. Ook ontdek je meer over wat je uitstraalt en hoe je je persoonlijke presentatie kunt versterken.

Voor elk team maak ik deze training op maat. Vooraf gaan we in gesprek over de wensen en mogelijkheden. Neem contact op voor meer informatie.

Teamkracht

Wil jij optimaal gebruik maken van het talent binnen jouw team? Met Teamkracht brengen we de drijfveren, competenties en persoonlijkheid van jouw medewerkers in beeld. Hun persoonlijke kracht wordt gebundeld tot een ijzersterk team, waarin iedereen gezien en gewaardeerd wordt om de eigen, unieke skill set. Zo gaat je team niet alleen effectiever werken, maar komt er ook ruimte voor meer werkplezier.

Wil je meer weten over de methode achter Teamkracht of hoe Teamkracht jouw team kan versterken? Neem dan contact op voor een vrijblijvend gesprek.