imagocoaching

Wil jij werk maken van je uitstraling, ontdekken welke kleding bij je past of jezelf meer zichtbaar maken? Meld je dan aan voor een van de individuele trajecten van Meer dan stijl. Omdat verschillende mensen verschillende behoeftes hebben zijn er trajecten die meer op uiterlijk en meer op innerlijk gericht zijn. Twijfel je welk traject het beste bij jou past? Neem dan gerust contact op voor meer informatie of een persoonlijke intake.

Power kleurensessie
Een kleurenanalyse is heel waardevol voor je persoonlijke ontwikkeling en de samenstelling van je garderobe. Zeker als je niet alleen kijkt naar je uiterlijk, maar juist als je uitgaat van wie jij bent. Dan kom je tot een kleurenpalet dat recht doet aan jou. Lees verder…

Looking good, feeling good
Wil jij op een grondige wijze aan je uitstraling en garderobe werken? Dit traject is een kleur-, stijl- en garderobecheck in één. In drie sessies ontdek jij wat je nodig hebt om er op je allerbest uit te zien. Je leert niet alleen welke kleuren en kleding jou het mooiste staan, maar gaat ook nieuwe combinaties maken met de kleding die je al hebt. Aan het eind van het traject heb je een overzichtelijke garderobe en ligt er een plan klaar om jouw garderobe compleet te maken.
Lees verder…

Leef je talent
Wil je jouw unieke kracht zichtbaar maken? Wil je ontdekken welke drijfveren jou in beweging zetten? En hoe jij de dingen moeiteloos doet? In dit korte traject ontdek je waar je kracht ligt en leer hoe jij jezelf in kleur kunt uitdrukken.
Lees verder…

Worden wie je bent
Ben jij klaar om in het licht te stappen en de prachtige persoon die je bent te laten zien? In dit traject kom je dichter bij je innerlijke kracht, breng je je talenten en drijfveren in kaart en sta je stil bij wie jij wil zijn. Met jouw blauwdruk voor succes geef je vorm aan jouw leven.
Lees verder…