looking good, feeling good

Wil jij op een grondige wijze aan je uitstraling en garderobe werken? Dit traject is een kleur-, stijl- en garderobecheck in één. In drie sessies ontdek jij wat je nodig hebt om er op je allerbest uit te zien. Je leert niet alleen welke kleuren en kleding jou het mooiste staan, maar gaat ook nieuwe combinaties maken met de kleding die je al hebt. Aan het eind van het traject heb je een overzichtelijke garderobe en ligt er een plan klaar om jouw garderobe compleet te maken.

  • Heb jij het gevoel dat je kleding niet goed aansluit bij je bent?
  • Koop jij vaak kleding die ongedragen in de kast blijft hangen?
  • Weet jij ’s ochtends niet wat je aan moet trekken of vind je het lastig om je kleding te combineren?
  • Word je niet op waarde geschat of schatten mensen je te jong (of te oud)?
  • Wil je graag een eigen, herkenbare stijl ontwikkelen?
  • Wil je ontdekken welke kleding echt bij je past?

Dan is looking good, feeling good het traject voor jou. Samen nemen we alle aspecten van jouw garderobe onder de loep. Tijdens dit traject gaan we van drie sessies van uiterlijk naar imago. Tussen de sessies door werk jij verder aan de hand van een concreet stappenplan.

 

Tijdens de eerste sessie brengen we in kaart wat jij wil bereiken en gaan we in op de technische kant van jouw imago. Je krijgt een kleurenanalyse, een contrastmeting en we kijken naar de vormen en verhoudingen van jouw lichaam. Dat vertalen we allemaal naar kleding en persoonlijke stijl.

De tweede sessie gaan we dieper in op jouw imago: Wie ben je? Wat zijn jouw kernwaarden? Wat wil je uitstralen? En hoe verhoudt zich dat tot je werk- en privéleven? Dat gaan we vervolgens samenvoegen met jouw kleur-, figuur- en stijlanalyse. Zo komen we tot kleuren, kleding, vormen, stoffen en accessoires waar jij je goed bij voelt, die bij je uiterlijk passen en tegelijk laten zien wat jij in huis hebt.

Voor de derde sessie kom ik bij je thuis. We gaan je kast opnieuw indelen, selecteren welke kleding mag blijven en wat je nog mist in je garderobe. Zo maken we een garderobeplan waarmee jij jezelf sterk neerzet, waarin de focus ligt op wie jij bent en wat je wil bereiken. Ook stellen we een aantal poweroutfits samen, waarmee jij het maximale uit je zelf en je kledingkast haalt.

Met dit totaalpakket ben jij in staat je garderobe aan te passen aan wie jij bent en wat jij uit wil stralen. In de loop van het proces zul je merken dat mensen je anders gaan zien en je uiterlijk en uitstraling een positieve impact hebben op je dagelijks leven.

Praktisch

  • 3 sessies van 3 uur
  • Je krijgt een kleur- en stijlanalyse, ik kom bij je langs voor een garderobecheck en er is een aanvullende sessie waarin je alle handvatten krijgt om jouw imago goed op de kaart te zetten.
  • Een traject met een praktische insteek. De nadruk ligt op uiterlijk.
  • Kosten: €575,00 (inclusief kleurkaart en werkboek)

 

 

Meld je nu aan