Jouw blauwdruk voor succes en geluk

Kleur is overal en daarom werk ik er zo graag mee. Mensen en kleuren zijn gemaakt voor elkaar. Dat komt niet alleen door hoe we kleur en licht waarnemen, maar ook doe wie we zijn. Aan sommige kleuren heb je misschien een hekel terwijl andere kleuren het vuur in je aanwakkeren. Die kleuren resoneren en zijn belangrijk voor je.

Hoewel we overal om ons heen kleur zien, weet lang niet iedereen welke kleuren het sterkste resoneren. Dat is ook niet vreemd, want voor velen is de taal van kleur een onbewust proces. Gelukkig werk ik met een prachtig kleurensysteem, waarmee we jouw kleuren in beeld kunnen brengen: Personal Power Plus. Hiermee ontdek je met welke kleuren er meer van jou mag zijn. Meer zelfvertrouwen, meer jezelf zijn, meer impact, meer passie en meer leven vanuit wat jou ten diepste drijft.

Kleur is een fantastisch middel om verandering in jouw leven aan te brengen. Bijvoorbeeld hoe anderen je zien, hoe jij je dag begint en wat je communiceert met je kleding. Dat komt door kleurkracht: een combinatie van de (universele) betekenis van kleur, kleurpsychologie en de manier waarop kleur ons brein beïnvloedt. Die kleurkracht is gebundeld in Personal Power Plus. In deze coachingstool zijn talenten, drijfveren en persoonlijkheid gekoppeld aan kleur in veertig powertypes. Uit die veertig kleurpersoonlijkheden wordt jouw blauwdruk voor een succesvol en waardevol leven gevormd.

Binnen die veertig kleuren zal jij je in sommige helemaal herkennen en in andere totaal niet. Ben je ordelijk en werk je planmatig, dan zal je waarschijnlijk goed scoren op de grijs– of bruintinten. Ben je een vernieuwende, creatieve geest, dan voel jij je waarschijnlijk helemaal thuis in de turquoise-groep. Welke tint van die kleur het beste bij je past, hangt dan weer af van je talenten, de manier waarop jij de dingen het liefst aanpakt en hoe je in het leven staat. De kleur waarop jij het allerhoogste scoort is jouw powertype.

Natuurlijk ben je meer dan alleen je powertype. Je hebt meer eigenschappen die jou maken tot wie je bent. Daarom verwerken we in je blauwdruk de vier kleurtypes die het beste bij jou passen. Zo is mijn powerkleur mint (verfrissende smaakmaker), maar ben ik ook crème (zonnige adviseur), lime (persoonlijke ontwikkelaar) en zalm (speelse rebel).

Wil jij erachter komen wat jouw blauwdruk is? Dat kan op twee manieren: een powerkleurensessie of een coachtraject.

1. Tijdens een powerkleurensessie krijg je een kleurenanalyse waarbij uiterlijk en innerlijk even zwaar meewegen. Een kleur kan je fantastisch staan, maar als deze kleur niet aansluit bij je persoonlijkheid, zal je er toch niet goed mee uit de verf komen. Je haalt dan niet het optimale uit jezelf. Terwijl alles zo makkelijk gaat als je je omringt met de kleuren die bij je horen. We gaan alle veertig kleurentypes af, analyseren of ze bij je uiterlijk en/of persoonlijkheid passen en komen zo tot de vier belangrijkste types voor jou. Bovendien ontdek het kleurenpalet dat bij jouw powertype hoort. Daarmee kun je jouw droomgarderobe samenstellen. De powerkleurensessie is daarmee geschikt voor iedereen die wil werken aan een authentiek imago.

2. Ben je meer op zoek naar persoonlijke groei of wil je dichter bij jezelf komen, dan kun je de powertest doen. Dit is een persoonlijkheidstest die in beeld brengt wat voor jou belangrijk is, wat jou kenmerkt en waar je talenten liggen. Ook hieruit volgt een blauwdruk, waarmee we naar verschillende aspecten van je leven gaan kijken. Waar liggen jouw groeimogelijkheden? Wat maakt jou tot wie je bent? Hoe kun je meer plezier halen uit je werk of relaties? En bovenal, hoe kun je trouw zijn aan jezelf? Het is een traject waarin jij regie neemt over je leven. Ik help je jouw creatiekracht aan te wakkeren, zodat je meer uit het leven kunt halen.

Ik heb net als vele andere vrouwen ervaren hoe kleur, je blauwdruk, kan leiden tot transformatie. Voor sommigen een duwtje in de rug, voor anderen de omslag van hun leven. Hoe dan ook gaat het je helpen: jezelf te zijn, te leven vanuit jouw waarden, in jouw flow te komen en te stralen.

Wil je met jouw blauwdruk aan de slag? Mail me dan voor een powerkleurensessie of een traject op maat: dorine@meerdanstijl.nl.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.