ontdek imagocoaching

Wil je kennismaken met de wereld van kleur en imago? En eerste handvatten krijgen om zelf aan je uitstraling en je garderobe te werken? Of wil je jezelf in een nieuw daglicht zien? Met deze workshops en trainingen zet je de eerste stappen naar een zichtbaar zelf.

 

Kennismaking kleur, stijl en imago

Wil jij een kast vol kleding die perfect bij jou past en waaruit je gemakkelijk een keuze maakt? Mijn doel is jou te helpen met die perfecte garderobe, waarin jij je zelfverzekerd voelt en waarmee jij laat zien wat je in huis hebt. Dat begint met ontdekken wie jij bent en wat je uitstraalt. Tijdens deze workshop vol plezier, complimenten en humor zie jij jezelf en vriendinnen, collega’s of medecursisten van een andere kant. Je krijgt concrete tips over kleur, kleding, lichaamshouding en communicatie. Als bonus krijg je een concreet stappenplan mee om jouw kledingkast up to date te maken.

Geschikt voor 4 tot 8 personen
Duur: 3 uur
Kosten: €45,00 per persoon

 

Communiceren met kleur en kleding

Toen jij vanochtend je outfit van vandaag uitzocht, was je je bewust van de boodschap die je met je kleding uitstraalt? Kleding is je tweede huid, persoonlijke expressie en taal. Ik geef je graag handvatten om met kleding te vertellen wie jij bent.

Tijdens deze interactieve workshop leer je wat jij uitstraalt met kleding en ontdek je hoe bijzonder jij bent door de ogen van anderen. Wat zeg je met kleur en hoe kan jij dat inzetten voor je gewenste imago? Hoe laat jij je op je best zien? Je krijgt praktische tips om zelf met je kleding en uitstraling aan de slag te gaan. Zo verken je de mogelijkheden om jezelf op een positieve manier neer te zetten, zodat jij een onvergetelijke indruk achterlaat.

Geschikt voor 4 tot 8 personen
Duur: 3 uur
Kosten: €45,00 per persoon