Welkom

Welkom op mijn nieuwe site: Meer dan stijl.

Na jaren als ontwerper en image consultant gewerkt te hebben, werd het tijd voor een nieuwe stap. Een stap die raakt aan innerlijke groei, aan het versterken van je zelfbeeld, die jou helpt de prachtige persoon die je bent zichtbaar te maken voor jezelf en de buitenwereld. En daarbij is kleding niet langer het doel of eindproduct, maar een middel tot zelfexpressie.

Wanneer je opgeleid wordt tot image consultant (voor kleur- en stijladvies) leer je heel goed kijken naar uiterlijk: welke kleur hebben je haar, huid en ogen en welke kleuren passen daar technisch mooi bij. Welke vormen zie je aan een lichaam en hoe kun je dat vertalen naar kleding. Maar al heel snel merkte ik dat innerlijk een even belangrijke rol speelt en dat ik geen kleur- en kledingadvies kon geven zonder die component mee te nemen. Om recht te doen aan de rol van het innerlijk ben ik me verder gaan scholen op het gebied van kleding en identiteit, kleurenpsychologie en coaching. Dat komt nu samen in Meer dan stijl.

Hier op de site zul je berichten en video’s vinden over de kracht van kleur, praktische garderobetips en worden wie je bent. Kortom info over meer dan stijl.

Je kunt me ook volgenĀ  via Facebook en LinkedIn.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.