Personal Power Plus

Personal Power Plus is de eerste persoonlijkheidstest die meet wat jouw diepste drijfveren zijn, hoe jij de dingen moeiteloos voor elkaar krijgt en hoe je jouw unieke kracht zichtbaar maakt met een imago advies dat 100% is gebaseerd op persoonlijkheid.

Personal Power Plus meet wie je bent, wat je kunt en waar je voor staat. Personal Power Plus geeft je een handleiding hoe je dat voor jezelf en anderen duidelijk zichtbaar maakt. Zodat je moeiteloos je talenten kunt inzetten voor datgene wat jij kunt betekenen voor de mensen om je heen, op een manier waarop jij volledig tot je recht komt en je keuzes kunt maken zonder twijfel of angst. Zodat je je niet meer kunt verstoppen, maar vol passie aan de wereld laat zien wat er in je zit. En het bijzondere leven leidt wat voor jou bedoeld is.

Na een uitgebreide test ontvang je een persoonlijke blauwdruk die de leidraad is voor jouw traject. In zowel individuele trajecten als groepstrainingen kun je jouw blauwdruk inzetten om zicht te krijgen op jouw talenten, jouw meerwaarde binnen je team te ontplooien en jouw eigen life design te maken.

Als je jouw complete blauwdruk leeft en uitstraalt, krijg je meer voor elkaar met meer voldoening en minder moeite.  Met de Powertest ontdek je wat jouw complete blauwdruk is. Daarover lees je alles in je Personal Power (blauwdruk) rapport en daarmee ga je aan de slag tijdens een van de trajecten of trainingen.

Personal Power Plus is onderscheidend, omdat het jou als geheel ziet. Andere methodes richten zich op slechts één aspect, zoals jouw manier van communiceren, gedragsstijlen, persoonlijkheid, drijfveren of talenten. In Personal Power Plus wordt dat allemaal samengebracht en direct verbonden aan jouw uiterlijk presentatie. En daarmee leer jij jezelf onderscheiden.

Personal Power Plus biedt voor elk wat wils. Niet iedereen wil in dezelfde mate de diepte in of innerlijk en uiterlijk aan elkaar koppelen. Daarom kun je kiezen voor verschillende rapporten. Het Powertype-rapport laat je jouw kern zien. Welke drijfveren zijn bij jou het sterkste aanwezig? En wat is jouw grote talent? Bij welke kleur(en) voel jij je as een vis in het water? Het Personal Power-rapport is een uitgebreide blauwdruk. Hierin ontdek je niet alleen welke vier kleurpersoonlijkheden het beste bij jou passen, maar krijg je ook inzicht in je drijfveren, uitdagingen en de manier waarop de dingen jou het gemakkelijkste afgaan. Ideaal om jezelf te positioneren binnen je team of je loopbaan (opnieuw) uit te stippelen. De meeste uitgebreide variant is het Personal Power Plus-rapport. Dit is een totaalpakket van jouw blauwdruk, jouw drijfveren, jouw talenten, samen met een imagoadvies. Zo leer je jezelf niet alleen beter kennen en positioneren, maar leer je daar ook uitdrukking aan geven door kleur en kleding.

Wil je meer weten over de werking van deze unieke tool, dan nodig ik je van harte uit om verder te spreken over wat een traject of training voor jouzelf of je team kan betekenen.