Over >S

Contact

Dorine Boudewijn
@ dorine@meerdanstijl.nl
T +31 (0)6 44229406

Winselingseweg 16 (unit 1.08)
6541 AK Nijmegen

Meer dan stijl…

… is gevestigd in de Nyma Makersplaats in Nijmegen. Creatieve professionals en visionaire ondernemers komen hier samen in een industriĆ«le setting. De modestudio en coachruimte hebben uitzicht op de Waal en de uiterwaarden van Lent.

Wie ben ik?

Dat is een cruciale vraag die ten grondslag ligt aan al mijn diensten. Jezelf kleden en laten zien, dat begint bij te weten wie je bent. Als je je drijfveren en kwaliteiten omarmt, kun je zoveel meer bereiken in het leven.

Ik ben creatief en heb een brede blik. Vaak heb ik dat als belemmering ervaren, bijvoorbeeld toen ik op de universiteit studeerde. Bij elk onderzoeksvoorstel wilde ik zoveel zijstraten in, zoveel dwarsverbanden leggen, dat mijn projecten altijd uitliepen en ik terug gefloten werd. Ik moest me wel focussen op mijn onderwerp. Zo raakte ik meer dan eens teleurgesteld in mijn eigen kunnen.

Gelukkig zag ik al heel snel dat mijn creativiteit een gave is. Ik kan niet alleen heel goed met mijn handen werken, maar mijn hele denken en wezen is creatief. Een onoplosbaar probleem is voor mij als een bolletje wol dat in de knoop zit. Je blijft ermee spelen en eraan pulken tot je een beginnetje hebt en er wat van kunt maken. Creativiteit maakt mij veerkrachtig en speels.

Pas veel later ben ik die generalist in mij gaan om armen. Want die brede blik van mij zorgt ervoor dat ik me nooit hoef te vervelen, mijn leergierigheid geen grenzen kent, ik het grote plaatje zie en met empathie in verbinding kan treden.

Mijn veelzijdigheid zie je terug in mijn loopbaan. Tijdens mijn studie Nederlands begon ik met het geven van naailessen. Ik heb voor de klas gestaan, maar koos er uiteindelijk voor om mijzelf als ondernemer te ontplooien. Sinds 2011 onderneem ik fulltime en heb ik me ontpopt tot modeontwerper, imago stylist en identiteitscoach.

Opleidingen en achtergrond:

Artwork: >S
Foto’s: Wen Versteeg, Pexels, Pixabay, Unsplash