Authentiek leven

Authentiek zijn en leven vanuit je eigen waarden, dat is een streven van velen. Maar wat is een authentiek en waardevol leven voor jou eigenlijk? Is dat je talenten benutten, klaar staan voor de mensen om je heen, veel geld verdienen? Zoek je dat in je carriere, vrijwilligerswerk, mantelzorg, hobby’s of spiritualiteit? De kans is groot dat het een combinatie van factoren is, maar er ligt slechts één ding aan ten grondslag: wie jij bent. Jouw authentieke zelf bepaalt wat voor jou een waardevol leven inhoudt. En daarmee welk pad jij voor jezelf uitstippelt.

Wie ben ik? Waar ben ik goed in? Waarvan krijg ik energie? Wat zou ik het alerliefste doen? Hoe kan ik leven op mijn manier?

Dat zijn vragen waar we mee aan de slag gaan tijdens masterclasses of een één-op-één traject. Zo krijg je meer grip op de grote vragen rond een waardevol en authentiek leven. Je leert niet alleen jezelf beter kennen, maar krijgt ook meteen meer balans tussen werk en vrije tijd, geven en nemen, introspectie en de wereld in treden. Vanuit je eigen waarden, talenten en verlangens kun jij jezelf zijn. En door jezelf te zijn creëer je automatisch waarde voor jezelf en voor anderen.

Masterclass – Vervul je verlangen

De volgende stap zetten in je werk of het roer helemaal omgooien. Als jij meer uit het leven wil halen, is het belangrijk te weten waar je werkelijk naar verlangt. Daarom brengen we tijdens deze masterclass in beeld wat jij nodig hebt om de volgende stap te zetten naar een waardevol leven.

Lees verder >>>

Masterclass – Leef je talent

Je talenten benutten is de sleutel om een zinvol en fijn leven te leiden. Tijdens deze masterclass brengen we in beeld wat jouw grootste talent is en hoe jij de dingen moeiteloos doet. Dit geeft jou de handvatten om authentiek jezelf te zijn.


Lees verder >>>

Worden wie je bent

Tijdens dit één-op-één traject krijg je niet alleen inzicht in jezelf, je talenten en verlangens, maar krijg je ook balans in je leven. Je ontdekt wat er voor jou werkelijk toe doet en hoe je dit succesvol in de praktijk brengt.

Als jij weet wie je bent, wat je wilt en van daaruit keuzes durft te maken, ervaar je

> Minder keuzestress, sociale druk en onzekerheid.

> Meer plezier, geluk en zelfvertrouwen.

Lees verder >>>