Volg je verlangen

Verlang jij naar een waardevol, gelukkig of succesvol leven? Dan is je eerste stap om dat verlangen in beeld te brengen. Want wat is geluk of succes voor jou? Waar haal je inspiratie uit? Dat is precies waarmee we in deze masterclass aan de slag gaan.

Herken je dit?

Je hebt een goede baan, je woont leuk, eigenlijk heb je best een comfortabel leven. Maar er knaagt iets. Is dit waar je het allemaal voor doet? En is dit nou de manier? Want je hebt het gevoel dat je veel ballen in de lucht moet houden en nauwelijks tijd hebt voor de dingen die je echt belangrijk vindt.

Stiekem wil je veel meer doen van de dingen waar je energie uit haalt en weet je dat er meer in je zit dan er nu uitkomt. Hoe zou het dan zijn om te leven en werken op een manier die je oprecht betekenisvol en geïnspireerd kunt noemen?

Er is maar één manier om bij die manier van leven te komen: door je verlangen te volgen.

Je verlangen in beeld

Als je je verlangen in beeld brengt, geeft dat richting en blijf je in beweging. Je krijgt helder waar jouw ontwikkelpunten liggen en welke koers je kunt gaan uitzetten. Je komt erachter wat belangrijk is om jouw verlangen te verwezenlijken. Zo krijg je focus op succes, geluk, persoonlijke groei of balans. En dat vatten we allemaal in kleur.

Je verlangen in beeld is namelijk als een omgekeerde kleurplaat: de kleuren staan al op papier. Die geven sfeer, een intentie, een uitgangspunt. Daarna teken je steeds meer lijnen in en krijg je helder hoe jouw verlangen er in de praktijk uitziet.

Via deze masterclass kom je dan ook op een diepere laag. Het gaat er niet om of je een B&B in Barcelona wil starten, je wil laten omscholen tot verpleegkundige of dat boek wil schrijven waar je al tijden over droomt. We gaan naar de waarden onder die droom, zodat jij in alle openheid de juiste vorm kunt geven aan jouw verlangen.

Met je verlangen in beeld vind je de groei mindset om je dromen werkelijkheid te maken.

Wat krijg je bij de masterclass?

> Vooraf krijg je een eerste opdracht en doe je een test om jouw verlangen in beeld te krijgen

> Een werkboek vol vragen en oefeningen

> Een rapport over de kleuren van jouw verlangen

> Tips op thuis verder te gaan

Doe je mee?

De masterclass wordt zowel digitaal als op locatie gegeven. Kies de werkvorm die bij jou past.

Om persoonlijke aandacht aan alle deelnemers te kunnen geven, bestaan de groepen uit maximaal 4 personen.

Jouw investering voor de masterclass bedraagt €97,00.

Vervul je verlangen vanuit je talent

Als je je verlangen vorm geeft vanuit jouw nummer 1 talent, heb jij de grootste kans van slagen. Daarom is het ontzettend waardevol om deze masterclass te combineren met Leef je talent. Volg je deze twee trainingen samen, dan betaal je geen €194,00 maar slechts €147,00.