Worden wie je bent

Je hebt gestudeerd, je werkt en hoewel je er warmpjes bijzit, knaagt er iets. Is dit nu waar je voor in de wieg bent gelegd? Kan het leven niet wat minder gejaagd? Waar zijn je dromen van vroeger gebleven? Heb je wel de juiste keuzes gemaakt? En hoe ga je verder vanaf dit punt in je leven?

Luxeprobleem? Nee, zeker niet. Twintigers en dertigers kampen massaal met vragen over de invulling van hun leven en de idealen die zij nastreven en voelen de druk om alle mogelijkheden te benutten. Je bent dus echt niet de enige.

Met dit programma – dat je zowel individueel als in een groep kunt volgen – help ik je deze vraagstukken te ontrafelen. Het zijn geen pasklare antwoorden voor complexe vragen, maar concrete handvatten om je eigen weg te vinden.

Herken jij dit?

> Je hebt het gevoel dat je heel veel moet en dat er daardoor weinig tijd overblijft voor wat je wilt.
> Je weet dat er meer in je zit dan er nu uitkomt.
> Je hebt het gevoel dat je in vergelijking met leeftijdsgenoten het niet optimaal doet.
> Je hebt veel ballen om in de lucht te houden: werk, sociale contacten, hobby’s, vrijwilligerswerk, jezelf blijven ontwikkelen en werken aan een bestendige toekomst.
> Je zou meer bewuste keuzes willen maken, maar tijd voor verstilling, ontspanning of een momentje voor jezelf schiet er meestal bij in.
> Je vraagt je (wel eens) af waar je het allemaal voor doet.
> Je twijfelt of je dit werk wel tot je pensioen (en dat duurt nog even) wil doen. Wat als je het roer omgooit?

Als je deze vragen (een aantal of allemaal) herkent, is het tijd om de balans op te maken. Wat is voor jou van waarde? Hoe wil je in het leven staan? En hoe breng je dit in de praktijk? Door terug te gaan naar de basis, ontstaat er een actieplan om jouw leven op jouw manier in te vullen.

Dat is zo ontzettend waardevol, want:

Als jij weet wie je bent, wat je wilt en van daaruit keuzes durft te maken, ervaar je

> Minder keuzestress, sociale druk en onzekerheid.

> Meer plezier, geluk en zelfvertrouwen.

Waar gaan we aan werken?

> Ontdekken wie jij bent en wat echt bij jou past, zodat je focus krijgt op de dingen die er werkelijk toe doen.

> Een persoonlijke blauwdruk om makkelijker keuzes te maken in je leven.

> Loslaten van (onrealistische) verwachtingen van jezelf en van buitenaf, zodat je ontspannen jezelf kunt zijn.

> Visualiseren van jouw verlangens en drijfveren, zodat je jouw persoonlijke doelen waar kunt maken.

> Oefeningen in geluk, zodat jij meer plezier hebt in de dingen die je doet.

Dit programma bestaat uit werkvormen die bewezen effectief zijn.

> Persoonlijke kracht – een methodiek die jouw talenten en eigenschappen vertaalt naar de kleuren die een positief effect hebben op je gedrag en gevoel. Uit onderzoek van TU Eindhoven bleek onder meer dat jouw persoonlijke krachtkleur je versterkt op het gebied van zelfvertrouwen, samenwerken en risico’s afwegen.

> Positieve psychologie – deze stroming gaat ervan uit dat het (psychische) welbevinden van mensen meer is dan de afwezigheid van psychische klachten en stoornissen. Het gaat juist om de potentie van de mens. Aandacht voor zingeving, genieten, dankbaarheid, vriendelijkheid en positieve relaties dragen bij aan je gevoel van welbevinden. Daarom gaan we aan de slag met persoonlijke groei, betekenisvolle doelen en de ware versie van jezelf.

> ACT – Acceptance and commitment therapy helpt je met meer veerkracht en flexibiliteit in het leven te staan. Je krijgt helder wat echt belangrijk en betekenisvol voor je is en hoe je die kennis kunt gebruiken om jezelf te leiden, inspireren en motiveren om de doelen te stellen en de actie te ondernemen die je leven verrijkt.

Doe nu mee

Dit is jouw kans om grip te krijgen op je werk en leven.

Tijdens dit individuele traject is er alle ruimte om jouw wensen en vragen in beeld te brengen.

We gaan kijken naar wie je bent, wat je wil en hoe je je leven hiernaar inricht. Zo werk je aan het leven dat bij jou past. In 3 tot 4 maanden krijg je de tools om je leven op een authentieke manier in te richten en trouw te blijven aan jezelf. Omdat het even helemaal om jou draait, kunnen we het traject toespitsen op de vragen die bij jou spelen, of dit nu gaat om loopbaan, relaties of andere prangende zaken.

Je krijgt:

  • Een uitgebreide intake
  • 5 één-op-één sessies
  • Een werkboek om de belangrijkste vraagstukken in beeld te krijgen en jouw persoonlijke pad uit te stippelen.
  • Een Persoonlijke Kracht test en blauwdruk voor plezier, geluk en succes.

Jouw investering bedraagt €575,00.