Kleur en kleding

De kleding die je draagt, kies je niet zomaar. Het laat zien wie je bent een waar je vandaan komt. Een reis door je kledingkast laat zien welke weg jij als persoon hebt afgelegd.

Heb je een fijn gevoel voor kleur, materialen en kwaliteit, dan is kleding niet alleen de perfecte tool om jezelf uit te drukken, maar ook om meer jezelf te zijn. En het goede nieuws is: dat gevoel kun je ontwikkelen. Zo ontwikkel je ook meteen een garderobe waar je van houdt: omdat je jezelf erin terug ziet, omdat je weg bent van elk afzonderlijk kledingstuk, omdat je makkelijk combinaties kunt maken, omdat je in deze kleding jezelf kunt en mag zijn.

Toch staat er vaak nog wat in de weg om die droomgarderobe te bereiken. Ik zie vaak genoeg dat mensen blijven hangen in hun oude kleding en oude ik, in de norm, in trends die eigenlijk niet bij hen passen. Jezelf goed kleden is jezelf goed kennen. Om dat goed in beeld te brengen help ik je graag.

Mijn werkwijze is out of the box, persoonlijk, verdiepend, inspirerend en met een knipoog. Ik ga je geen universele moderegels opleggen, maar help je juist dicht bij jezelf te blijven. Zo creëren we samen een garderobe waarin jij je gelukkig en krachtig voelt.

 

Allround kleurenpalet

Kleur is een goede basis om jouw kleding-ontdekkingsreis mee te beginnen. Tijdens een allround kleurensessie brengen we alle aspecten van kleur in beeld: welke het beste bij jouw uiterlijke kenmerken staan, welke kleuren passen bij jouw persoonlijkheid en daarmee jouw zichtbaarheid vergroten. Zo kom je tot de kleuren waarin jij helemaal jezelf kunt zijn. 

Lees meer…

Imago pro

Wil je de diepte in en outfits leren samenstellen die 100% jou zijn? Dan gaan we niet alleen met kleur en stijl aan de slag, maar brengen we ook in beeld wie jij bent en hoe we alle aspecten die bij jou horen kunnen vertalen naar kleur, stof, pasvorm, glans, prints, accessoires en meer. Zo ontstaat er een compleet plaatje: niet alleen van je ideale garderobe, maar ook van jouw authentieke zelf.

Lees meer…

Styling update

Soms verandert er wel eens wat. Je haarkleur, je gewicht, je figuur of je laat je van een andere kant zien. Dan kunnen de kleuren en kleding die bij je passen ook veranderen. Wil jij weten of je nog op de goede weg bent, dan kun je altijd terugkomen voor een update.