Allround kleurensessie

Of je nu voor het eerst een kleurenanalyse laat doen of op zoek bent naar verdieping op je uiterlijke kleurenpalet, met de allround kleurensessie geef ik je een nieuwe kijk op kleur. Door het combineren van verschillende systemen breng ik niet alleen heel gedetailleerd in beeld welke kleuren het beste bij jouw uiterlijk passen, maar ook bij wie jij bent als persoon. Je bent immers meer dan alleen je uiterlijk.

Kleur is communicatie. Daarom is het een goede tool om zichtbaar te maken wie jij bent en waar jij voor gaat. Om jouw persoonlijkheid en de kleuren die daarbij passen goed in beeld te krijgen, maak je voor de kleurensessie een test. Daaruit blijkt wat jouw nummer één kracht en kleur is. Tijdens de sessie vertel ik je hier meer over en laat ik je zien hoe je je innerlijke en uiterlijke kleurenpalet kunt verenigen.

Een allround kleurensessie is echt iets voor jou als je…

  • wel eens een kleuranalyse hebt gehad, maar heb je het gevoel dat jouw palet niet (meer) bij je past.
  • je de kleuren wil ontdekken die niet alleen bij je uiterlijk passen, maar die ook je persoonlijkheid versterken.
  • jij een kleurenpalet wil dat inspireert en waarmee jij in the flow bent.

Na de allround kleurensessie heb jij een palet dat je garderobe en je leven verrijkt. Omdat jij vanuit je grootste kracht gaat leven, omdat je de kleuren draagt die bij je uiterlijk en innerlijk passen en zo je zichtbaarheid vergroten, omdat je merkt dat de juiste kleuren jou kunnen oppeppen en een boost aan je dag geven.

In je kleurenpalet vind je een combinatie van pastels, neutralen, accentkleuren en hoofdkleuren. Ook krijg je inspirerende materialen mee om jouw kleuren optimaal te leren combineren.

 

Het allround kleurenpalet brengt in beeld:

  • Welke kleuren zijn nu belangrijk voor jou?
  • Welke kleuren passen het beste bij jouw uiterlijke kenmerken?
  • Met welke kleuren laat je zien wie je bent?
  • En hoe kun je die kleuren met elkaar combineren?

Dit wordt gebundeld in kleurrijk materiaal, een kleurenkaart die in je portemonnee past en een rapport waarin zowel je kracht als je kleur in beeld gebracht zijn.

Duur: 1,5 tot 2 uur

Kosten: €147,00

Voor een afspraak of meer informatie kun je mailen naar dorine@meerdanstijl.nl.