Mijn Manier 2021

Wil jij een jaar lang inspiratie?
Wil jij in 2021 het beste uit jezelf halen?
En wil jij bovenal leven op jouw manier?

 

Lees dan verder, want ik help je gratis en voor niks op weg.

Een korte bekentenis over 2020

2020 was geen top jaar. Een grotere understatement is er niet. Eerlijk is eerlijk, het afgelopen corona-jaar heeft er bij mij en velen met mij ingehakt. Voor mij betekende dat zorgen om de gezondheid van dierbaren, twee bedrijven die niet zo goed liepen als andere jaren, het wegvallen van sociale activiteiten, sleur, mezelf voorbij lopen. En bij de mensen om mij heen zag ik ook onzekerheid over werk, eenzaamheid, verveling, angst, het gevoel beknot te worden. Dat alles bij elkaar leverde voor iedereen een hoop stress op.

Natuurlijk  kan ik ook positieve dingen noemen: onbeperkt knoflook eten omdat je toch niemand ziet, mijn lief die constant thuis is en poes Kriebel is spinnend tevreden met al die extra schoottijd. Maar het neemt niet weg dat bij veel mensen de rek er behoorlijk uit is en juist daar wil ik je bij helpen: een beetje meer veerkracht en positiviteit voor het nieuwe jaar.

 

52 weken inspiratie

Volgend jaar wordt jouw jaar. Een jaar waarin je het op je eigen manier mag doen. Ik ga je helpen die manier te vinden, dat waar jij van gaat bruisen, daar waar jouw talenten liggen. We halen letterlijk en figuurlijk alles uit de kast om jou weer in een positieve flow te krijgen. Hoe? Je krijgt van mij elke week een mail, met oefeningen, tips, quotes en kleur over diverse thema’s die het verschil maken voor een positief en vrij leven op jouw manier.

 

Wat kun je verwachten?

  • Een jaar lang een positieve mindset
  • Heel veel leren over kleur
  • Handvatten om trouw aan jezelf te zijn
  • Een nieuwe kijk op je kledingkast
  • Elke week een mail met tips of inspiratie

 

Ik meld me aan en maak van 2021 een ge√Įnspireerd jaar 

Ik meld me aan voor de …

* verplicht veld